kirjaston logo

Berggatan 3-5
10900 Hangö
Tel. (019) 2203 380
kirjasto(at)hanko.fi
Visa kartaAktuellt

Kysely-banneri

Vad tycker du om ditt bibliotek? Svara och vinn ett presentkort till en bokhandel


I hela Finland genomförs en enkät riktad till användare av allmänna bibliotek i vilken svararna ska utvärdera det egna biblioteket. Svaren på enkäten används för att utvärdera förverkligandet av bibliotekstjänster runt om i landet och vid utvecklandet av bibliotekens verksamhet i din egen kommun och i hela landet.


Du kan svara på enkäten via kirjastot.fi/kysely-enkat-survey . Du kan också fylla i blanketten i ditt eget bibliotek. Bland alla de som svarat lottar vi ut 6 presentkort till en bokhandel.


Svara på enkäten, din åsikt är viktig!


De allmänna bibliotekens riksomfattande användarenkät genomförs av undervisnings- och kulturministeriet, regionförvaltningsverket och de allmänna biblioteken. För det praktiska genomförandet svarar Taloustutkimus Oy.

Evenemang


Författarbesök - Kari Koho & Mikko Koho

BengtsårI
Onsdag 16.5.2018 kl. 18.00

Kari och Mikko Koho berättar om ön Bengtsår.

Evenemanget är finskspråkigt.Vårkonsert   -  J-Quintet uppträder i biblioteket

Julia
Torsdag 17.5.2018 kl. 18.00

J-Quintet:

Julia Salmela
Jonas Söderlund
Marek Zienkiewicz
Pelle Malén
Stefan Wiberg

Läs för hunden!


FlySkolelever som vill förbättra sin högläsning eller behöver träna mer på sin läsning kan få hjälp av läshunden Fly.


Varje tisdag kl. 18-19.


Högläsningstiden är 15 minuter per barn och kan bokas vid lånedisken eller per telefon (019 220 3380). Anmäl ditt barn senast dagen före läshundsbesöket.

WLAN och Internet

Ett trådlöst nätverk har tagits i bruk i stadsbibliotekets utrymmen. Nätet är skyddat (WPA) och lösenordet som behövs för användning fås från lånedisken.

 

För bibliotekets användare finns tre maskiner för användning av internet. Två maskiner kan användas 15 eller 30 minuter per gång, en kan reserveras för en timme.