Aktuellt

Turistbyrån i Hangö söker en marknadsföringssekreterare

Vill du vara med och utveckla Finlands sydligaste stad och sätta Hangö på världskartan?

 

Hangös turistbyrå söker en marknadsföringssekreterare till mångsidiga uppgifter inom marknadsföring och kommunikation med fortlöpande anställning.

 

Vi söker en aktiv person med kunskap inom marknadsföring och kommunikation. Till dina uppgifter hör bl.a. att producera och uppdatera innehåll på webben, planera kommunikationsmaterial och producera såväl text-, bild- som videomaterial till olika kommunikationskanaler. Det är en fördel om du har erfarenhet av att förverkliga och följa upp digitala marknadsföringskampanjer. Till din arbetsbild hör också kund- och försäljningsförhandlingar.

 

Som framgångsrik sökande har du en examen inom handel eller kommunikation, eller annan lämplig utbildning för uppdraget. Du har erfarenhet av marknadsföring framför allt med kunnande inom sociala medier. I ditt arbete använder du verktyg som Photoshop, InDesign, Mailchimp och Microsoft Office.

 

Vi önskar att du har erfarenhet av motsvarande arbeten, stark kompetens inom social media samt att du bemästrar de verktyg som används i ditt arbete. Tjänsten förutsätter goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Om du dessutom är initiativtagande, utåtriktad och marknadsföringsorienterad, är du personen vi letar efter.

 

Skicka in din ansökan samt löneanspråk senast den 21.11.2018 per e-post till adressen jon.lindstrom@hanko.fi.

Tilläggsuppgifter ges av turismchef Jon Lindström, jon.lindstrom@hanko.fi, tfn. +358 50 384 8388 eller Hanseas vice-styrelseordförande Rabbe Lindholm, rabbe@surfnet.fi, tfn. +358 45 239 0847.
Tilläggsinformation om turismen i Hangö finns också på websajten www.visithanko.fi.


Hanko logo 300X160

 

Oy Hansea DC Ab är ett aktiebolag som ägs av Hangö stad för att driva turistinformationen samt utveckla turismen i Hangö. Hangö är en idyllisk och pittoresk, men livlig och evenemangsrik småstad. Hangö är Finlands sydligaste stad, känd för sina soliga, långa stränder och som många semesterfirares fritidsparadis. Hangös turistinfo betjänar stadens uppskattningsvis 350.000 årliga besökare och fungerar som Hangös skyltfönster ute i världen. Hangös växande turism omsätter uppskattningsvis 60 miljoner euro om året.

 


Tillbaka till rubrikerna