Oletko työtön työnhakija ja mietit vaihtoehtoja päästäksesi takaisin työelämään?

Oletko yrittäjä ja mietit mitä tukia olisi mahdollista hakea työttömän palkkaamiseksi esim. työkokeilu, palkkatuki, oppisopimus?


Ota yhteyttä työllisyyskoordinaattori Marika Engblomiin, puhelimitse tai sähköpostitse.

Puh: 040 1359 239

S-posti: marika.engblom(at)hanko.fi


Käyntiosoite (sopimuksen mukaan): Bulevardi 6, 10900 Hanko


Ajankohtaista työllisyyspalveluissa

Työnhakutiistait alkavat Hangossa 15.1.2019

Työnhakutiistait alkavat Hangossa 15.1.2019 Hangon kaupungin ja DuuniAgentti ESR-projektin yhteistyönä


Hangon kaupunki ja Luksian järjestämä ESR-projekti DuuniAgentti aloittavat yhteistyössä uudenlaisen työllistymiseen tähtäävän toiminnan aikuisille työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. Nyt tulevan kevättalven aikana Työnhakutiistait tarjoavat tukea ja ohjausta työnhakuun, opiskeluun tai oman yrityksen perustamiseen. Valmennuspäivien sisällöissä on myös tietoa kaupungin omista palveluista sekä hyvinvointia eri tavoin toteutettuna. Asiakkaiden toiveiden mukaan räätälöidään myös kiinnostavia yritysvierailuja.


Työnhakutiistai-ryhmässä saa vertaistukea ihmisiltä, jotka ovat samassa elämäntilanteessa. Kohtaamisten kautta voi muodostua myös työ- ja ystävyyssuhteita. Lähtökohtana on, että valmennukseen osallistuva oppii tunnistamaan oman osaamisensa, tuoda sitä esille ja miettiä mitkä tekijät voivat edistää omaa työnhakua. Vaikka ryhmässä toimitaan, niin jokaisen tavoite työllistymisen suhteen on yksilöllinen.


Työnhakutiistai-valmennuspäivissä hyödynnetään DuuniAgentti-palvelun sisältöjä ja kokemuksia sekä Hangon kaupungin verkostoja ja alueellista osaamista. Yhteistyössä on hienoa päästä kehittämään uutta toimintamallia. Tavoitteena on myös saada yritykset yhteistyöhön, koska projektin kautta voi löytyä ammattilainen tai yhteistyökumppani, jota yrityksessä tarvitaan.


Työnhakutiistait on tarkoitettu aikuisille yli 30-vuotiaile työnhakijoille. Aloituspäivä on ti 15.1.2019 klo 9-15 Hangon kaupunginkirjastossa. Toiminta jatkuu Hangossa joka tiistai 19.3.2019 asti. Osallistujilla on myös mahdollisuus osallistua joihinkin lyhytkorttikoulutuksiin, kuten esimerkiksi työturvallisuuskorttikoulutus. Toimintaan voi hypätä mukaan myös aloituspäivän jälkeen.


Työnhakutiistaista vastaa Hangon kaupungin työllisyyskoordinaattori Marika Engblom ja DuuniAgentista Teija Holappa ja Matti Pihlajamaa.


Tervetuloa mukaan!


Ilmoittaudu mukaan: Marika Engblom, Hangon kaupungin työllisyyskoordinaattori p. 040 1359 239 marika.engblom@hanko.fi


Lisätiedot: DuuniAgentti, Teija Holappa p. 044 335 6066 tai Matti Pihlajamaa p. 050 337 3705, etunimi.sukunimi@luksia.fi www.duuniagentti.fiPalaa otsikoihinAlueelliset työllisyyshankkeet


Duuniagentti Esite_tammikuu-toukokuu2019 (pdf) (480.7 KB)


DuuniAgentti valmentaa yli 35-vuotiaita työelämässä


Novagon hanke: ”Rekrytoimalla hyvinvointia”; tukea rekrytointiin sekä yrityksille että työnhakijoille


”Nuoret kohti työtä!” -palvelu alle 30-vuotiaille