Fysioterapia

Hangon terveyskeskuksen fysioterapiayksikkö sijaitsee Astreassa, Vuorikatu 4. Kuntoutusosastomme on valoisa, tilava ja uudenaikainen, jonne myös pyörätuolia käyttävien on helppo tulla.

 

Fysioterapiaan tulevilla tulee olla terveyskeskuslääkärin tai sairaanhoitopiirin (HUS) lääkärin kirjoittama lähete. Yksilöllistä fysioterapiaa voimme tarjota ensisijaisesti asiakkaille, joilla on neurologinen sairaus tai ortopedisia ongelmia. Hieronta ei kuulu hoitomenetelmiimme. Näitä palveluja tarjoavat yksityiset yrittäjät.

 

Työtehtäviimme kuuluvat nykyään yhä enemmän ennaltaehkäisevä fysioterapia kuten neuvonta ja yksilöllisten liikunta- ja voimisteluohjelmien suunnittelu. Neuvolan kanssa teemme yhteistyötä pikkulasten motorisen kehityksen seurannassa ja ohjauksessa. Uudenaikaisessa kuntosalissamme on mahdollisuus harjoitella itsenäisesti sen jälkeen, kun asiakkaalle on suunniteltu yksilöllinen ohjelma ja hän on saanut siihen opastuksen.

 

Tarjoamme vesijumppaa ryhmissä lähinnä tuki- ja liikuntaelinten ongelmista kärsiville asiakkaille, mutta myös tarpeen mukaan muille.

 

Työtehtäviimme kuuluu myös vuodeosaston potilaitten kuntoutus.

 

 

Kuntoutustiimiimme kuuluvat:

Fysioterapeutti Irina Winberg puh. 040-835 4712  

                                                     puh.aika ma-to   11.30-12.00

Fysioterapeutti Leena Sjöblom puh. 040-835 4713  

                                                     puh.aika. ma-to  11.30-12.00

Kuntohoitaja Maria Bäckström  puh. 040-135 9422 

                                                     puh.aika  ma-to  11.30-12.00

Vuodeosaston fysioterapeutti

Heidi Sundman                          puh. 040 681 4017