Diabetesneuvonta

Aikuistyypin (DM II) diabetekseen liittyvää neuvontaa henkilöille, joilla on alkava diabetes sekä ohjausta ja tukea sairauden eri vaiheissa yhdessä hoitavan lääkärin kanssa.

 

Tarvikejakelu

Diabeteksen omahoitoon ja seurantaan tarkoitettujen hoitovälineiden ilmaisjakelua saa keskusvarastosta. Voit itse tulla hakemaan tai jättää tilauksesi puhelimitse tai sähköpostitse, jolloin tarvikkeet saa hakea vastaanotosta. Keskusvarasto on auki tiistaisin ja torstaisin klo 10-12. Puhelinnumero on 040 836 7539, sähköpostiosoite: johanna.siekkinen(at)hanko.fi Sinun tulee pyytää diabeteshoitajalta tarvikelähete ja toimittaa se keskusvarastoon. Keskusvarasto sijaitsee terveyskeskuksen toisessa kerroksessa, vuodeosasto 2 vastapäätä.

 

Ravitsemusneuvonta ja elintapaohjaus

Ruokavalio-ohjausta sokeri- /rasva-aineenvaihdunta- /verenpainepotilaille sekä painonhallinnan ohjausta: Yksilöllisesti ajanvarauksella sekä syksyisin ja keväisin alkavissa ryhmissä. Ryhmiin soveltuvuudesta voi tiedustella hoitavalta lääkäriltä. Ryhmien alkamisesta ilmoitetaan paikallislehdissä.

 

Diabeteshoitajat

Puhelinajat ja ajanvaraus:

 

Ulrika Hellman  puh. 019 2203 564                ma-ke klo 12-13

Sanna Savolainen                                           to - pe klo 12-13