Luistinradat


17.1 lähtien Keskuskoulun hiekkakentän luistinrata on käytössä.Is_centtis

Kurssi uusille ulkoiluystäville


Oletko kiinnostunut ikäihmisten hyvinvoinnista? Tule mukaan ulkoiluystävätoimintaan jakamaan iloa ja hyvää mieltä.

Ulkoiluystävä koulutus on yhteensä 8 tuntia joiden välissä on iäkkään ja ulkoiluystävän tapaamisia. Koulutus on maksuton ja mitään aikaisempaa koulutusta ei tarvita.

Seuraava kurssi järjestetään to 1.2 ja  klo 9-13.00 sekä to 15.2 klo 9-13.00.

Ilmoittaminen koulutukseen ja lisätietoa ulkoiluystävätoiminnasta voi tiedustella kurssin ohjaajilta:

Krista Grundström, puh. 040-8697406, krista.grundstrom@hanko.fi tai Hanna Österlund, puh. 040-5938113, hanna.osterlund@hanko.fi

 

gubbepenkillä


Muutoksia kuntosaliavaimien lunastamisessa

1.2.2018 lähtien kuntosalin avaimia voi lunastaa 7 palauttaa ainoastaan ma - to klo 12:30 - 15:30 tai sopia eriävästä ajasta: tina.wikstrom@hanko.fi. 20€ pantti otetaan mukaan avainta hakiessa.


Pyöräilysuunnistuksen voittajat


Juhlavuoden pyöräilysuunnistuskausi on loppunut.
Ahkerasti palautettiin taas suunnistuslomakkeita, ja oikean rivin palauttaneiden kesken arvottiin 30€:n lahjakortteja Team Sportiaan sekä Tian kirjaan. Kuvassa näkyy nuorin voittaja innokkaana itse aktiviteetin parissa! Oikea kirjainrivi oli tällä kertaa: HANKOFYLLER143VUOTTA. Iso kiitos kuuluu Pär-Olof Söderströmille joka vuosi toisensa jälkeen laatii hienoja ja haastavia suunnistusreittejä kaikenikäisten iloksi ja hyödyksi!

Lahjakorttien voittajat ovat: Team Sportia 30€: Oliver Niskanen, Veikko Suominen ja Maija Kainulainen. Tian kirja 30€: Tanja Laakso, Anna Oikarinen ja Taru Kalmari. Onnea!

Henkilön Liikuntatoimisto/ Idrottsbyrån Hangon kaupunki/ Hangö stad kuva.


Uimaopetus kouluissa

Liikuntatoimi vastaa 3. sekä 4. luokkien koulu-uimaopetuksesta.

4-luokkalaisten uinnit ovat tältä syksyltä ohitse. Opetus sujui hienosti, ja ehdittiin tutustumaan myös vähän vesiturvallisuuteen, pelastautumis- ja pelastamistaitoihin. Veteen tottuminen on tärkeää, ja kaikki tulivat ilomielin ja innokkaina oppimaan uutta! Keväällä on 3-luokkalaisten vuoro.

pelastusharjoituskeskk4_2