Hangon kaupungintalon juhlasali ja lämpiö

Vuorikatu 1, 10900 Hanko

 

Juhlasali 006
© Tomi Parkkonen

Kaupungintalon kauniissa juhlasalissa on 360 paikkaa, joista 280 permannolla ja 80 parvella. Sali soveltuu konserttien ja juhlien sekä muiden musiikki-, teatteri- ja tanssiesitysten järjestämiseen ja kokouskäyttöön.

 

Juhlasali 004
© Tomi Parkkonen

Permannon tuolit ovat siirrettävät ja niiden määrää ja paikkoja voi vaihdella tilaisuuden luonteen mukaisesti. Parvekkeella on kiinteät penkit, joita ei voi siirtää. Salin perusvarustukseen kuuluvat korkeatasoinen Steinway-flyygeli, kiinteä valolaitteisto sekä AV- ja äänilaitteet.

 

Juhlasalin yhteydessä on lämpiö, jossa on noin n. 50 istumapaikkaa. Tila soveltuu hyvin myös noin 75-100 hengen Cocktail-tilaisuuksia, ja noin 50–75 hengen kahvitilaisuuksia ja juhlia varten. Lämpiötä ja sen yhteydessä olevaa keittiötä voi vuorata erikseen tai yhdessä juhlasalin kanssa. Myös lämpiössä on flyygeli.

 

Juhlasali 005
© Tomi Parkkonen

Juhlasalin ala-aulaa voi vuokrata pienimuotoisia tapahtumia sekä näyttely- ja tuote-esittelyitä varten. Ala-aulassa on vartioimattomat vaatenaulakot ja yleisö-wc:t. Järjestäjä vastaa naulakkohenkilökunnasta ja sen palkkaamisesta, jollei toisin sovita.


Kulttuuritoimisto vastaa tilojen markkinoinnista ja vuokraamisesta vuonna 2012 teknisen ja ympäristölautakunnan vahvistamien taksojen mukaan. Kulttuuritoimisto antaa lisätietoa tapahtumien järjestäjille ja opastaa ohjelmien tiedotuksessa ja markkinoinnissa.

Juhlasali 001
© Tomi Parkkonen