Hangon kaupungin koululaitos

 
Koululaitos tarjoaa molempien kieliryhmien oppilaille esikouluopetusta (yhteistyönä päivähoidon kanssa), peruskouluopetusta ja lukio-opetusta.

 

Hangossa on kolme suomenkielistä ja neljä ruotsinkielistä ala-astetta, molempien kieliryhmien erityiskoulut, yläasteet ja lukiot, joista oppilaat saavat kattavan yleissivistävän opetuksen aina aikuisikään asti. Lähes kaikki koulujen virat on täytetty pätevillä opettajilla ja muulla henkilökunnalla, mikä edesauttaa oppilaita opiskelemaan turvallisessa ympäristössä.

 

Hangossa toimii tämän lisäksi suomen- ja ruotsinkielinen kansalaisopisto, Raaseporin musiikkiopiston Hangon toimipisteEvangeliska folkhögskolan, Hangö sommaruniversitet (kesäyliopisto) ja Tvärminnen eläintieteellinen asema (Helsingin yliopisto).


wilma
Wilma on oppilaitoksen hallinto-ohjelman www-liittymä. Opiskelijat valitsevat Wilmassa kursseja, seuraavat suorituksiaan, lukevat tiedotteita ja viestivät opettajien kanssa.

Opettajat syöttävät Wilman kautta arvioinnit ja poissaolot, päivittävät henkilötietojaan ja viestivät opiskelijoiden ja huoltajien kanssa.

Huoltajat seuraavat ja selvittävät Wilman kautta opiskelijan poissaoloja, viestivät opettajien kanssa ja lukevat koulun tiedotteita.

Wilmaa käyttävät myös oppilaitoksen henkilökunta, johto sekä työpaikkaohjaajat.

Wilma www -käyttöliittymä