kirjaston logo

Vuorikatu 3-5

10900 Hanko

Puh. (019) 2203 380

kirjasto(at)hanko.fi

Sijainti kartalla
Ajankohtaista


Kirjaston uusi elokuvapalvelu Viddla

Katso elokuvia kirjastokortillasi. Yhdellä kortilla voi lainata 4 elokuvaa kuukaudessa.

Viddla löytyy osoitteesta https://viddla.fi/
Viddla_Leffapäivä-suomi
Kalakortit

Vuoden 2019 kalakortit ovat tulleet! Osta itselle tai joululahjaksi.


Tapahtumia

29.1. klo 18.00 Kirjailijailta: Anna-Leena Välimäki. Kasvatustieteen tohtori Anna-Leena Välimäki kertoo kirjaston galleriassa perhepäivähoidon tilasta tutkimuksensa "Kun työ tulee hymyillen kotiin" pohjalta. Tilaisuus on ilmainen ja suomenkielinen.

4.2. klo 17.30 Underbart är kort: Runoja ruotsiksi: Teaterföreningen Svalan rf.  esittää runoja kirjaston galleriassa. Tilaisuus on ilmainen ja ruotsinkielinen.


Lue koiralle!


Fly


HUOM! Fly jatkaa töitä 8.1-12.3.2019


Joka tiistai klo 17.30-18.30


Koululaiset, jotka haluavat parantaa ääneen lukemistaan tai tarvitsevat enemmän harjoitusta lukemisessa, voivat saada apua lukukoiralta nimeltä Fly.


Ääneenlukutuokio kestää 15 minuuttia per lapsi, ja sen voi varata lainatiskiltä tai puhelimitse (019 220 3380). Ilmoita lapsesi viimeistään päivää ennen lukukoiran käyntiä.


 Helle-kirjastot

Lukas-kirjastot ovat 14.9. lähtien osa Helle-kirjastokimppaa, johon kuuluu 12 uusmaalaista kuntaa. Muutoksen myötä asiakkaiden käytettävissä on kolme kertaa suurempi kokoelma, enemmän e-aineistoja sekä uusi verkkokirjasto. Aineistoa on mahdollista varata ilman kaukolainamaksuja esimerkiksi Porvoosta saakka.
Helle-kirjastot - kartta
Näkyvin muutos Helle-kirjastoissa on se, että myöhästymismaksua kertyy 15 senttiä/päivä/kirja tai muu lainattu materiaali. Myös määräaikaan mennessä noutamattomista varauksista peritään 1 euron maksu. Vanha Lukas-kirjastokortti toimii entiseen tapaan.WLAN ja Internet                                         

 

Langaton verkko on käytössä kaupunginkirjaston tiloissa. Verkko on salattu (WPA) ja sen käyttöön tarvittavan tunnuksen saa lainaustiskiltä.

 

Kirjaston asiakkaiden käyttöön on myös kolme nettikonetta. Kahta koneista saa käyttää 15 tai 30 minuutin vuoroissa, yhteen voi varata ajan tunnin käyttöä varten.