Liity Hangon museon ystäväksi!


Hangon museo on yli 100 vuotta vanha ammatillisesti hoidettu kulttuurihistoriallinen museo. Suomessa jo 50 museolla on ystäväyhdistys. Hangon museon ystävä -yhdistyksen ovat perustaneet henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita museon toiminnasta ja haluavat tukea sitä. Museon ystävät -yhdistyksen edeltäjä oli Hembygdsforskningens vänner i Hangö, joka oli perustettu 1907. Nimi muutettiin 2010, jolloin yhdistyksestä myös tuli kaksikielinen. Yhdistyksen ansiosta syntyi Hangon museo 1909.

Jäsenenä saat kutsun Hangon museon mukaviin avajaisiin. Järjestämme omia tilaisuuksia, olemme käyneet mm. Tammisaaren EKTA:ssa, Jussarössä ja poliisimuseossa Tampereella. Saat luonnollisesti myös tietoa museon muusta toiminnasta.

IBAN: FI22 4055 0010 9568 90 BIC: HELSFIHH 
Jäsenmaksu / Medlemsavgift: 10 €   
Lähetä sihteerille nimesi, sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi. Lähetämme sinulle mm. kutsuja museon näyttelyiden avajaisiin, sinulla on ilmainen sisäänpääsy museoon, ja saat 10 % alennusta museon tuotteista. Lähetä myös kopio maksukuitista suoritettuasi maksun. Sihteeri Linda Svennblad, linda.svennblad@hanko.fi, 040 135 9223
Museon ystävä
Kuva/Bild: Raimo Kuittinen