fb banner

Suomen suuri vuosi


Itsenäinen Suomi täyttää sata vuotta vuonna 2017. Se on Suomen suuri vuosi, joka rakennetaan teemansa mukaisesti yhdessä. Satavuotisjuhlaa vietetään myös Hangossa. Tule mukaan omalla ohjelmallasi tai osallistu vuoden tapahtumiin.


Syödään yhdessä Bulevardilla


La 26.8.2017 klo 17.00–20.00

Tervetuloa nauttimaan illallisesta taivaan alla ja yhdessäolosta! Pöydät ovat valmiina vastaanottamaan ruokailijoita klo 17.00. Kerää piknik-koriin maistuva illallinen ja tuo mukanasi perheesi, ystäväsi, työkaverisi tai vaikka koko yhdistys! Paikkoja on runsaasti ja paikkavarausta ei tarvitse tehdä. Jos paikat silti täyttyvät, niin on mahdollista illastaa Kirkkopuistossa. Illan aikana tarjoamme myös kadulla yllätysohjelmaa.
Täyttäkää pöydät Kaupungintalolta torille päin kun saavutte Bulevardille. Täytättehän paikat ilman rakoja niin kaikki mahtuu mukaan.
Suosittelemme tulemaan tapahtumapaikalle pyörällä tai kävellen. Illallisalue on suljettu ajoneuvoliikenteeltä. Lähin pysäköintialue on Kuningatarvuorella. Invapysäköinnille on varattu tilaa matkailutoimiston pysäköintipaikalle.
Toivomme, että kaikki vaalii kaupungin siisteydestä ja siivoaa roskat pois illallispöydältä. Illallisalueella on sijoitettu useita roskiksia.

Järjestyslain 4 § mukaan, päihdyttävän aineen nauttiminen on kiellettyä yleisellä paikalla. Noudatamme tietenkin tätä lakia.

Kysy lisää kulttuuritoimistolta: 040 139 1070 tai cultura@hanko.fi