Ajankohtaista

Hanko Data Parks

Merikaapeli C-Lion rantautui suunnitelmien mukaisesti syksyllä 2017 Hankoon. Nyt olemme aloittaneet datakeskustonttien markkinointivaiheen Hanko Data Parks-nimellä. Tähän intensiiviseen ja pitkäjänteiseen työhön on nimetty neljän hengen työryhmä: Frank Hoverfelt, Agneta Evers, Olof Exell ja Patrik Gustafsson. Hanko Data Parks koostuu neljästä mahdollisesta datakeskustontista, jotka ovat Hangon kaupungin omistamat Hanko East DC ja Koverhar DC sekä Raaseporin kaupungin omistamat Raasepori DC ja Karjaa DC. C-Fiber Hanko hallinnoi projektia ja Hangon sekä Raaseporin kaupungit rahoittavat työn.

Merikaapelit C-Lion, Eastern Light ja Koillisväylän kautta suunniteltu Arctic Connect tekevät Suomen ja erityisesti Hanko Data Parksin sijainnista täydellisen tietojen risteyspisteen, jolle haluamme luoda kehittämismahdollisuuden.

Siinä missä kansainväliset kauppasatamat ennen loivat tärkeitä linkkejä eri maiden ja maanosien välille, muodostavat dataverkostojen solmukohdat nyt yhtä tärkeitä keskuksia tietoliikenteelle. Hanko Data Parksin tietoliikenteen kannalta strateginen sijainti Keski-Europan ja Aasian välissä, Tukholman, Baltian ja Venäjän läheisyys, Suomen tietosuojalainsäädäntö ja vihreän energian saatavuus ovat tärkeimpiä vahvuuksiamme.

Markkinointi on kansainvälistä, ja kohdistuu kansainvälisiin yrityksiin ja operaattoreihin. Osana tätä työtä tulemme vuoden 2018 ensimmäisen puoliskon aikana osallistumaan kansainvälisiin messuihin Tukholmassa, Singaporessa ja Monacossa. Samanaikaisesti rakennamme ja laajennamme kontaktiverkostoamme kotikentältä. Tämän lisäksi suunnittelemme ja hiomme datakeskustonttien ominaisuuksia.


Lisätietoa esitteessä.


Lisätietoja antavat:
Eero Hettula, C-Fiber Hanko Oy            
eero.hettula@lansiuusimaa.chamber.fi, 040 5510416
Agneta Evers                     
agneta.evers@hankodataparks.fi, 040 135 9215
Olof Exell
olof.exell@hankodataparks.fi, 040 045 2957
Patrik Gustafsson
patrik.gustafsson@hankodataparks.fi, 044 744 0438
Frank Hoverfelt
frank.hoverfelt@hankodataparks.fi, 040 579 9742
Palaa otsikoihin