Ajankohtaista

Graniittilinnan arkkitehtikilpailu / Yleisötilaisuus 29.8.

Mathildedalin Ruukki ja Hangon kaupunki yhdessä Suomen Arkkitehtiliitto SAFAn kanssa järjestivät Hangon Graniittilinnan ideoinnista kilpailun arkkitehtiopiskelijoille sekä korkeakoulu- ja ammattikorkeakoulujen muotoilu, rakennus-, sisustus- ja kiinteistöalan opiskelijoille. Kilpailun tavoitteena oli löytää 1430 m² rakennukselle uusiokäyttö ja 1000 m² lisärakennusoikeudelle toiminnallinen ja arkkitehtoninen visio. Kilpailun tavoitteena oli kiinteistön muunneltavuus sesonkiaikojen vaatimuksiin, monipuolisten vaihtoehtojen tarjoaminen ja aivan uusien ideoiden tuominen vahvistamaan Hangon matkailullista vetovoimaa parhaina sesonkeina kuin myös ympärivuotisesti. 

Graniittikiinteistö

Kilpailuun jätettiin yhteensä 13 työtä, joista neljä palkitaan. Kaksi palkinnoista on tunnustus-/ lunastuspalkintoja. Tulokset julkistetaan tiistaina 29.8.2017.

Tulosten julkistamisen jälkeen kaikilla hankolaisilla on mahdollisuus tutustua näihin 13 kilpailutyöhön Graniittilinnassa (Satamakatu 4) klo 16 - 17.30. Paikalla ovat myös kiinteistön omistaja Olli Lehti, Esa Laaksonen SAFAsta ja kaupunginjohtaja Denis Strandell.


Tule kertomaan mielipiteesi sekä antamaan ideoita voittajaehdotuksen toteutuksesta!Palaa otsikoihin