Ajankohtaista

Davis Cup -maaottelu Suomi-Madagaskar pelataan keväisessä Hangossa

Suomen Tennisliitto ry, Hangon kaupunki, Hangon Satama Oy ja Hangon Tenniskerho ry järjestävät 7.-9. huhtikuuta pelattavan Davis Cupin yhdessä. Suomi saa Euroopan/Afrikan lohkon 2. ryhmän putoamiskarsinnassa vieraakseen Madagaskarin.

- Olemme iloisesti yllättyneitä siitä, miten moni kunta on ilmaissut kiinnostuksensa Davis Cup -tapahtumia kohtaan. Isännöimme vuosi sitten Zimbabwea lumisessa Kittilässä ja nyt saamme tuoda kaukaa saapuvat vieraamme keväiseen Hankoon. Paikalliset toimijat ovat vahvasti rakentamassa maaottelua kanssamme, Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

Kaupunginjohtaja Denis Strandell iloitsee Davis Cupin paluusta Hankoon.

- Tennistä on pelattu Hangossa 1800-luvun lopulta lähtien, ja laji oli jo kylpyläkauden aikana hyvin suosittu urheilumuoto. Haluamme olla Suomen merkittävin tenniskeskus, ja koska meillä on kokemusta aiemmista hienoista Davis Cup -tapahtumista, oli luontevaa lähteä mukaan myös nyt, Strandell sanoo.

DC_lehdistöinfo 17.2.2017
Davis Cupin pelipaikka julkaistiin lehdistötilaisuudessa Hangossa 17.2.
 


Hangon Satama Oy on tapahtuman pääyhteistyökumppani.

- Hanko tunnetaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti matkailu- ja satamakaupunkina. Tennis on vauhdikas laji, joka sopii yhtiömme profiiliin. Odotamme tapahtuman tuovan paikalle paljon yleisöä sekä hyvää näkyvyyttä, Hangon Satama Oy:n markkinointipäällikkö Nina Häggroth toteaa.


Davis Cup_Hanko 2017
Vasemmalta Hangon Tenniskerhon pj. Niklas Rosvall, Hangon Satama Oy:n toimitusjohtaja Anders Ahlvik, kaupunginjohtaja Denis Strandell sekä Suomen Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

 

Tennisliiton LähiTapiola Street Tennis -kiertue vierailee Hangossa maaottelua edeltävällä viikolla, ja miesten maajoukkueen tähdet innostavat nuoria pelaajia kentälle ainakin yhdessä koululaistapahtumassa. 

- Davis Cup tuo Hankoon korkeatasoisen tennistapahtuman, mikä lisää lajin tunnettavuutta. Samalla meillä on mahdollisuus esitellä tennistä lapsille ja nuorille Street Tenniksen muodossa. Toivottavasti motivoimme sitä kautta nuoria jatkamaan harrastusta, Hangon Tenniskerhon puheenjohtaja Niklas Rosvall ja toiminnanjohtaja Risto Alén sanovat.

 

Lipunmyynti käynnistyy 24. helmikuuta osoitteessa www.lippuagentti.fi.
Kolmipäiväinen maaottelu pelataan Hangon Urheilutalolla.


Palaa otsikoihin