Ajankohtaista

Asukasinfoja 28.11.

Kaupunki järjestää kaupungin strategian mukaisesti asukasillan keskiviikkona 28.11.2018 klo 18.30 kaupungintalon juhlasalissa (Vuorikatu 1).

Liikennevirasto valmistelee parhaillaan Hangon tasoristeyksien turvallisuuden parantamista koskevaa ratasuunnitelmaa yhteistyössä Hangon kaupungin ja ELY-keskuksen kanssa. Hankkeen tavoitteena on parantaa merkittävästi tasoristeysturvallisuutta Hangon alueella poistamalla tasoristeyksiä tai tekemällä muita turvallisuutta parantavia toimenpiteitä. Alustavia toimenpide-ehdotuksia esitellään osana asukasinfossa. Tilaisuudessa on mahdollisuus keskustella hankkeen suunnittelijoiden kanssa ja antaa palautetta toimenpide-ehdotuksista. Lisätietoja hankkeesta: https://www.liikennevirasto.fi/hyvinkaa-hanko/hangon-tasoristeyksien-turvallisuuden-parantaminen

Tasoristeykset Hanko_Plankorsningar HangöLiikennevirasto ja kaupunki rakentavat ratapihan kevyenliikenteen alikulun Kadermonkadun ja Puistokadun väliin. Urakoitsijana toimii Ralf Ajalin Oy. Työt alkavat marraskuussa 2018 ja ne valmistuvat kesäkuussa 2020. Hanketta esitellään asukasinfossa. Lisätietoa löydätte myös tästä: https://bit.ly/2OIywfG

 

Lisäksi kerromme lyhyesti muista ajankohtaisista asioista, mm. Itsenäisyyspäivän juhlaohjelmasta ja joulunajan tapahtumista.  

 

Tilaisuus on avoin kaikille ja yleisö voi esittää kysymyksiä ja keskustella asioista.  Tilaisuus päättyy viimeistään klo 20.30.

 

Samana päivänä klo 17 (ennen yleistä asukasinfoa) uusille hankolaisille järjestetään infotilaisuus lämpiössä. Uusien hankolaisten infossa kerrotaan kaupungin tarjoamista palveluista yleisellä tasolla.

 


Palaa otsikoihin